Strona główna » Wydarzenia » Walne Zebranie 24.05.2018

Społeczność

Najnowsze komunikaty »

Rozmarek w wakacje!!

Odwiedzajcie w wakacje kaliski „Rozmarek”. Będą tam nasze koleżanki i koledzy ze swoimi rękodziełami i obrazami

WAKACJE !

Wakacje do 30 września. BIURO UTW nieczynne do 30 sierpnia 2018 r.

KOMUNIKATY SEKCJI TURYSTYKI

Ze względu na brak możliwości załatwienia noclegów w promieniu 100 km od Zielonej Góry w dniach 14/15 wrzesień 2018 r. pozostawiamy do realizacji 3 dniowy...

Wybrane prace

W dniu 24 maja 2018 r odbyło się Walne Zebranie członków Stowarzyszenia  Uniwersytetu Trzeciego Wieku „Calisia”w Kaliszu.Przebieg zebrania zamieszczony w Prokole do wglądu  w Biurze UTW.

Dziękujemy koledze Przewodniczącemu , koleżance Sekretarzowi  i koleżankom Protokólantkom ,dziękujemy wszystkim koleżankom ,które pracowały w komisjach.Bez ich udziału zebranie nie mogłoby się odbyć.Tym bardziej przykro ,że w tak ważnym spotkaniu wzięło udział zaledwie 140  na 478 członków.Przypominamy naszym koleżankom i kolegom,że przynależność do Stowarzyszenia to nie tylko prawa , ale także obowiązki zapisane w Statucie.

Czas oczekiwania na drugi termin zebrania wypełniły nam piękne śpiewy naszego Chóru.Dziękujemy.                                                                                                                                        Mamy nadzieję ,że następnie zebranie odbędzie się w znacznie liczniejszym gronie.

Zarząd